Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 15 gramů másla
- 30 gramů hladké mouky
- 1000 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu
- 300 gramů sýra, zrající sýr např.Romadůr
- 200 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky kmínu, celého
- pažitka, na drobno nakrájená, na ozdobení
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 931 kJ / 222 kcal
- Proteína
- 20 g
- Carbohidratos
- 8 g
- Grasa
- 11 g
- Fibra
- 0 g
En colecciones
Recetas alternativas
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20min
Parmazánová polévka s rýží
25min
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45min
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Ninguna calificación
Krevetové máslo
Ninguna calificación
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35min
Rybí polévka s pórkem
35min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min
Žampiony v octu
Ninguna calificación
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min