Cheesy Mac with "Velvety" Cheese
TM6

Cheesy Mac with "Velvety" Cheese

3.6 (10 valoraciones )

Ingredientes

"Velvety" Cheese

  • 16 oz cheddar cheese, mild, in pieces, divided
  • 8 oz water
  • 6 tbsp powdered milk
  • 1 packet/envelope unflavored gelatin powder (approx. ¼ oz or 7 g)

"Velvety" Cheesy Mac

  • 1 oz unsalted butter
  • 1 oz all-purpose flour
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp onion powder
  • ½ tsp mustard powder
    o 1 ½ tsp Dijon mustard
  • 12 oz water
  • 8 oz whole milk
  • 1 tbsp Worcestershire sauce
  • 8 oz pasta shells, dried
  • green onion, thinly sliced, to garnish
  • ground black pepper, to sprinkle

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2276 kJ / 544 kcal
Proteína
27 g
Carbohidratos
38 g
Grasa
31 g
Grasa saturada
18 g
Fibra
1 g
Sodio
954 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas