Dispositivos y accesorios
Spaghetti alla carbonara
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
pecorino cheese cut into pieces (3 cm - optional)30 g
-
guanciale cut into cubes (see Tips)150 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
ground black pepper3 pinches
-
sea salt1 pinch
-
dried spaghetti320 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
547.3 mg
Proteína
24.1 g
Calorías
2521.8 kJ /
602.7 kcal
Grasa
28.1 g
Fibra
2.6 g
Grasa saturada
10 g
Carbohidratos
61.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Easy Chinese beef and tomato
40min
Creole jambalaya
1h
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Singapore Chilli Crab
50min
Spaghetti Carbonara
40min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Spaghetti carbonara
35min
Korean chicken cheese tteokbokki
30min