Dispositivos y accesorios
Steamed cabbage and pork dumplings
Prep. 1h 15min
Total 1h 35min
32 pieces
Ingredientes
Dumpling wrappers
-
oil plus extra for greasing
-
water plus extra as needed150 g
-
plain flour300 g
-
salt¼ tsp
Filling and dumplings
-
white cabbage leaves cut into pieces400 g
-
salt1 ½ tsp
-
pork mince350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
rice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sesame oil (15 g)1 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
3 g
Calorías
318 kJ /
76 kcal
Grasa
4 g
Fibra
0.5 g
Carbohidratos
7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Wonton soup
1h
Candied spiced pumpkin
24h 30min
Wonton wrappers
55min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2h 30min
Vegetable spring rolls
1h 10min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Pork and prawn dumplings
55min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min