
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dumpling wrappers
- 75 g plain flour
- 1 egg yolk
- 25 g water
- 1 - 2 pinches salt
Pork and prawn filling
- 80 g peeled raw prawns
- 1 cm piece fresh ginger peeled
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into thirds
- 100 g pork mince
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp Chinese cooking wine
- 2 tsp light soy sauce
- 1 - 2 pinches white pepper
- ¼ tsp cornflour plus extra for dusting
Assembly
- 500 g water plus extra for brushing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 50.7 kcal / 213 kJ
- Proteína
- 3.9 g
- Grasa
- 1.8 g
- Carbohidratos
- 5 g
- Fibra
- 0.2 g
- Grasa saturada
- 0.5 g
- Sodio
- 112.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Wonton soup
1h
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min