Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dipping sauce
- 100 g soy sauce
- 25 g rice wine vinegar
- 1 tbsp sesame oil
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- 1 tsp toasted sesame seeds
Dumpling dough
- 350 g water
- 215 g wheat starch (see Tips), plus extra for dusting
- 20 g potato starch
- 90 g tapioca starch
Filling
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 pieces dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 50 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 170 g shrimp (small), peeled (see Tips)
- 1 tbsp sesame oil
- 1 tbsp sake
- 1 tbsp soy sauce
- 1 pinch ground white pepper
Assembly and cooking
- 1 carrot (large), cut in 20 thin slices
- oil, for greasing
- 600 g water
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 366.2 kJ / 87.2 kcal
- Proteína
- 2.2 g
- Carbohidratos
- 13.3 g
- Grasa
- 2.6 g
- Grasa saturada
- 0.4 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sodio
- 432.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Char siu bao pork buns
6h 35 min
Wonton soup
1h
Fresh pasta dough
1h
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Prawn wontons
2h
Wonton wrappers
55min
Pork and prawn dumplings
55min