Nudler med kalkun og blommesauce

Nudler med kalkun og blommesauce

Ninguna valoración
Prep. 45min
Total 2h 5min
4 portioner

Ingredientes

Fem krydderipulver
  • stjerneanis
    2 spsk
  • kanelstang (10 g), halveret
    1
  • fennikelfrø, tørret
    1 spsk
  • nellike
    ¾ spsk
  • Sichuan peberkorn
    20 g
Kinesisk blommesauce, kalkun og grøntsager
  • vegetabilsk olie
    65 g
  • fed hvidløg afskåret, hakket
    2
  • kalkunbrystfilet skåret i strimler (1,5 cm x 3-4 cm), tørret med køkkenrulle
    250 g
  • hvid peber, stødt
    3 knivspids
  • chili uden kerner, hakket
    1
  • skalotteløg skåret i halve
    50 g
  • ingefær skrællet, skåret i skiver (2 mm)
    10 g
  • blommer uden sten, skåret i halve
    500 g
  • østerssauce
    1 ½ spsk
  • soyasauce, light
    20 g
  • vand
    1400 g
  • soyasauce mørk
    30 g
  • farin
    40 g
  • eddike sort (f.eks. Chinkiang)
    2 spsk
  • fermenterede soyabønner (opcional) med chili
    1 spsk
  • risvin, shaoxing (opcional)
    1 spsk
  • nudler, tørret
    250 g
  • pak choi skåret diagonalt i stykker (se tip)
    250 g
  • gulerod skåret diagonalt i pinde (5 cm lange, 0,5 cm tykke)
    200 g
Samling og servering
  • bambusskud, dåse drænet, skåret i pinde (2 mm)
    80 - 100 g
  • sesamfrø ristet, til pynt
  • forårsløg skåret diagonalt i skiver (2 mm)
  • sesamolie, koldpresset, lys eller mørk til dryp

Dificultad

medio


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 1316 mg
Proteína 31 g
Calorías 2748 kJ / 656 kcal
Grasa 25 g
Fibra 6.8 g
Grasa saturada 2 g
Carbohidratos 71 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo