Dispositivos y accesorios
Dampet fisk med sorte ris og broccoli
Prep. 10min
Total 55min
4 portioner
Ingredientes
-
fed hvidløg1
-
ingefær skåret i skiver (2 mm)3 cm
-
sake150 g
-
vand500 g
-
salt1 ½ tsk
-
grøntsagsbouillon1 tsk med top
-
sorte ris200 g
-
broccoli delt i buketter200 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk10 g
-
hvid fisk, filet uden skind, f.eks. brasen, havabbor, torsk, skåret i 4 stykker (ca. 150 g - 200 g hver)600 - 800 g
-
sort peber, friskkværnet4 knivspids
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk4 tsk
-
sesamfrø1 spsk
-
forårsløg skåret fint (ca. 2 mm)10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
751.4 mg
Proteína
37.1 g
Calorías
1989.6 kJ /
475.5 kcal
Grasa
12.3 g
Fibra
2.3 g
Grasa saturada
2.4 g
Carbohidratos
45 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sunde middagsretter
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stegte nudler med rejer
Ninguna calificación
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Ninguna calificación
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Ninguna calificación
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Ninguna calificación
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Ninguna calificación
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Ninguna calificación
Havbras med krydderolie
Ninguna calificación
Laks med grøntsagssovs
Ninguna calificación
Burger af havtaske og laks
Ninguna calificación
Fiskeburger
Ninguna calificación
Laks med aromaer ved 50°C
Ninguna calificación