Dispositivos y accesorios
Spinat- og linsesuppe
Prep. 10min
Total 50min
4 portioner
Ingredientes
-
løg skåret i kvarte50 g
-
gulerødder skrællet og skåret i skiver (0,5 cm)50 g
-
50 g selleristilk, skåret i skiverbladselleri vasket og tørret50 g
-
linser, tørret250 g
-
laurbærblad, tørret1
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 spsk
-
vand1000 g
-
olivenolie50 g
-
200 g helbladet spinat, frost, optøet og vandet presset udspinatblade, friske vasket og tørret200 g
-
ris (tilberedningstid 16 minutter)160 g
-
salt, fint (opcional)½ tsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
18.8 g
Calorías
1887 kJ /
451 kcal
Grasa
13.7 g
Fibra
10.5 g
Carbohidratos
67.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sanselige supper
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Spaghetti carbonara
40min
Bagt mac and cheese med grøntsager
Ninguna calificación
Soba nudler
Ninguna calificación
Japanske ramen nudler
Ninguna calificación
Dumpling dej
1h
Kinesiske ægnudler
1h
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Ninguna calificación
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Ninguna calificación
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Ninguna calificación
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Ninguna calificación
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Ninguna calificación