Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 320 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu i ciasta
- 3 jajka
- 1 żółtko
- 2 opakowania atramentu z kałamarnicy, płynnego (łącznie 8 g, patrz wskazówka)
- woda, do gotowania makaronu
- sól, do gotowania makaronu
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 1510.5 kJ / 360.8 kcal
- Proteína
- 62.3 g
- Carbohidratos
- 14.3 g
- Grasa
- 6.5 g
- Grasa saturada
- 1.8 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 348.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pierożki bánh bao z wieprzowiną i jajkiem przepiórczym
2h 55min
Pierogi z truskawkami ze śmietaną i miętowym cukrem
2h
Makaron bezjajeczny
1h 35min
Pierogi z kapustą i grzybami
2h 40min
Zapiekanka z porem, omułkami i małżami sercówkami
2h 15min
Pierożki wonton z serem kozim i sosem Pistou
40min
Bułeczki z solą gruboziarnistą
4h 30min
Smażone pierożki wonton
1h 25min
Rosyjskie puszyste faworki (Taratuszki)
40min
Francuskie rogaliki (Croissants)
12h
Faworki - róże
1h 10min
Makaron jajeczny
1h