Beef stock paste
TM6

Beef stock paste

5.0 (20 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g extra virgin olive oil
  • 300 g vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)
  • 1 garlic clove
  • 100 g brown onion, cut into quarters
  • 50 g tomato paste
  • 4 sprigs mixed fresh herbs, of choice, leaves only (see Tips)
  • 100 g rock salt
  • 30 g red wine
  • 1 dried bay leaf
  • 300 g beef mince

Inf. nutricional
por 600 g
Calorías
6169.9 kJ / 1474.6 kcal
Proteína
65.5 g
Carbohidratos
68.5 g
Grasa
102.9 g
Grasa saturada
29.8 g
Fibra
22.3 g
Sodio
39207.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas