Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Ham and cheese wands
- 100 g unsalted butter, cut into cubes and frozen
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine salt
- 50 g chilled water
- 40 g cheddar cheese, cut into pieces (2 cm)
- 1 egg, lightly beaten
- 30 g ham, cut into pieces
- 1 tbsp celery seeds
Tomato soup
- 100 g brown onion, cut into halves
- 130 g carrots, cut into pieces
- 110 g celery stalks, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 50 g unsalted butter
- 1 tbsp olive oil
- 1 dried bay leaf
- sea salt flakes, to taste
- ¼ tsp white pepper
- 100 g tomato paste
- 800 g fresh tomatoes, cut into halves
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1160.3 kJ / 276.3 kcal
- Proteína
- 6.4 g
- Carbohidratos
- 15.1 g
- Grasa
- 20.5 g
- Grasa saturada
- 11.8 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 606.4 mg
Recetas alternativas
Creamy tomato and basil soup
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Carrot and coriander soup
30 min
Cream of tomato soup
25min
Vegetable soup
35 min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Mexican chicken soup
30 min
Mystery soup
45min
Tomato pasta sauce
40 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Spicy cauliflower soup
20min
Pea and ham soup
2h 20min