Versiones compatibles
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Poached Pineapple
- 1 pineapple, fresh (approx. 710 g)
- water to fully submerge bags (not higher than the max fill level), plus extra for water bath
- 30 g lemon juice
- ice cube, for water bath
- 60 g sugar, to store pineapple
Pineapple Sherbet
- 395 g pineapple, fresh, skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)
- 395 g coconut cream
- 115 g sugar
- 200 g simple syrup (see Tip)
- ½ tsp citric acid
- ½ tsp xanthan gum
Butter Mochi
- 115 g vegan butter, room temperature, plus extra to grease
- 395 g sugar
- 340 g coconut cream
- 395 g coconut milk
- 200 g vegan egg substitute, e.g. JUST Egg
- ¾ tsp natural vanilla extract, pure
- 1 tsp baking powder
- ¾ tsp salt
- 450 g glutinous rice flour (mochi flour)
Coconut Powder
- 85 g coconut milk powder
- 30 g icing sugar
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3333.2 kJ / 796.7 kcal
- Proteína
- 7.8 g
- Carbohidratos
- 111.5 g
- Grasa
- 36.9 g
- Grasa saturada
- 28.2 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 300.1 mg
Recetas alternativas
Sourdough Starter Discard Chocolate Chip Cookies
40min
Conchas
3h 15 min
Breakfast Sandwich
1h
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Kimchi risotto
25min
Poi
45min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35min
Tamale Pie (Anna) Metric
1h 30min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120h 5min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40min
Rueben sandwich sauce
5min
Sourdough Starter Discard Waffles
25min