Dispositivos y accesorios
Kanel Panna Cotta med eple-, aprikos- og ingefærkompott
Prep. 20min
Total 6h 30min
6 porsjoner
Ingredientes
Kanel Panna Cotta
-
gelatin plater (1,5 g hver)4
-
sukker110 g
-
kanelstang2 cm
-
kremfløte480 g
-
helmelk250 g
Eple-, aprikos- og ingefærkompott
-
ingefær, fersk skrellet, delt i runde skiver (2 mm)15 g
-
aprikos, tørket, uten stein myk70 g
-
600 g epler, syrlige, skrellet, delt i fire, kjerner fjernetepler (hvilken som helst type) skrellet, delt i kvarte, kjerner fjernet600 g
-
sukker10 g
-
vann75 g
-
smør, usaltet i terninger (1 cm)20 g
-
sitronsaft1 ts
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
4.5 g
Calorías
2361 kJ /
564 kcal
Grasa
43 g
Carbohidratos
39.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eplebaserte favoritter
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Ninguna calificación
Havregrøt med yoghurt og bær
10min
Havregrøt med sjokolade og pære
20min
Mandel og kokoskjeks
Ninguna calificación
Bærsorbet med rødbeter
Ninguna calificación
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Ninguna calificación
Fersken i hvitvinsirup
Ninguna calificación
Kaffeknas med kokosnøtt
Ninguna calificación
Fruktgelé
Ninguna calificación
Mandel- og daddelbarer
2h 15min
Polske crêpes
Ninguna calificación
Sjokolade Frangelico® is
Ninguna calificación