Dispositivos y accesorios
Amandelbretzels
Prep. 20min
Total 50min
8 stuks
Ingredientes
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stuk
Proteína
6.9 g
Calorías
1264 kJ /
303 kcal
Grasa
18 g
Carbohidratos
26 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Paasmenu
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pulled Pork
Ninguna calificación
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Ninguna calificación
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Ninguna calificación
Pindakaas en koekjesijs
Ninguna calificación
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Aardbeien mille-feuille
5h
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Mango mojito
15min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Gestoomde kip op zijn geheel
Ninguna calificación
Granaatappel Mojito
10min