Dispositivos y accesorios
Clam Chowder
Prep. 20min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
onion cut into pieces225 g
-
celery cut into pieces (approx. 2 stalks)85 g
-
garlic clove1
-
all-purpose flour2 tbsp
-
unsalted butter15 g
-
bacon, smoked cut into pieces (0.5 cm/¼ in.)2 slices
-
chopped clams3 cans
-
water1 tbsp
-
cornstarch1 tbsp
-
russet potatoes peeled, diced (1 cm/½ in.)450 g
-
water225 g
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground plus extra to sprinkle⅛ tsp
-
bay leaf, dried1
-
cream 10-18% M.F.115 g
-
soup crackers e.g. oyster crackers, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
452.6 mg
Proteína
41 g
Calorías
1646.4 kJ /
393.5 kcal
Grasa
10.5 g
Fibra
2.8 g
Grasa saturada
4.2 g
Carbohidratos
31.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Road Trip - Travelling with Thermomix
15 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Baked Pork Tenderloin with Rice
Ninguna calificación
Black Lemonade
144h
Green Bean Gremolata
25min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Shrimp Cocktail
50min
Japanese Cheesecake (Anna) Metric
6h 15min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Low Carb Cranberry Sauce
20min
New England Clam Chowder
45min
Gambas
10min
Boston Clam Chowder
55min