Dispositivos y accesorios
Piersici umplute cu biscuiți amaretti și zabaglione cu șofran
Prep. 15min
Total 1h 20min
4 porții
Ingredientes
Biscuiți amaretti
-
albuș de la ou mare1
-
zahăr extrafin80 g
-
migdale măcinate120 g
-
extract natural de migdale½ linguriță
Umplutura de piersici
-
piersici mari, ferme, 1 descojită, fără sâmbure și tăiată sferturi5
-
unt nesărat pentru uns
-
fulgi de migdale după gust30 - 40 g
Zabaglione
-
vin Marsala sec60 g
-
vin alb, sec60 g
-
zahăr120 g
-
fire de șofran5
-
gălbenușuri de la ouă medii6
-
sare de mare1 priză
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porție
Proteína
15.1 g
Calorías
2610 kJ /
624 kcal
Grasa
28.9 g
Carbohidratos
68 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Jar de vară
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Mini pizza
1h 30min
Cocktail Snowdrop
Ninguna calificación
Portocală arsă
Ninguna calificación
Mai Tai
Ninguna calificación
Smalec (rillettes de porc)
Ninguna calificación
Pizza cu făină de alac, andive și brânză Taleggio
Ninguna calificación
Kimchi
51h
Salată cu bacon, pepene și dressing de iaurt
20min
Pot-au-feu
Ninguna calificación
Pesto cu fistic
10min
Limoncello
193h
Supă de conopidă mov
Ninguna calificación