Dispositivos y accesorios
Veracruz-ris med fisk
Prep. 10min
Total 30min
4 portioner
Ingredientes
-
ris250 g
-
hvid fisk, fileter (fx rødspætte), uden skind, uden ben, skåret i stykker250 g
-
gulerødder skåret i stykker100 g
-
hvidkål skåret i stykker150 g
-
olivenolie100 g
-
tomater i kvarte300 g
-
løg halveret80 g
-
fed hvidløg4
-
1 jalapeño, halveretchili, serrano halveret1
-
æblecidereddike2 spsk
-
sorte oliven, udstenede100 g
-
kapers20 g
-
persille, frisk kun blade5 kviste
-
timian, frisk kun blade3 kviste
-
fiskebouillon, terning (til 0,5 l) efter smag1 - 2
-
salt eller efter smag¼ tsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
14.3 g
Calorías
1748 kJ /
418 kcal
Grasa
29.3 g
Carbohidratos
24.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hvid fisk
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stegte nudler med rejer
Ninguna calificación
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Ninguna calificación
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Ninguna calificación
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Ninguna calificación
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Ninguna calificación
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Ninguna calificación
Havbras med krydderolie
Ninguna calificación
Laks med grøntsagssovs
Ninguna calificación
Burger af havtaske og laks
Ninguna calificación
Fiskeburger
Ninguna calificación
Laks med aromaer ved 50°C
Ninguna calificación