Veracruz-ris med fisk

Veracruz-ris med fisk

4.0 1 valoración
Prep. 10min
Total 30min
4 portioner

Ingredientes

  • ris
    250 g
  • hvid fisk, fileter (fx rødspætte), uden skind, uden ben, skåret i stykker
    250 g
  • gulerødder skåret i stykker
    100 g
  • hvidkål skåret i stykker
    150 g
  • olivenolie
    100 g
  • tomater i kvarte
    300 g
  • løg halveret
    80 g
  • fed hvidløg
    4
  • chili, serrano halveret
    1
    1 jalapeño, halveret
  • æblecidereddike
    2 spsk
  • sorte oliven, udstenede
    100 g
  • kapers
    20 g
  • persille, frisk kun blade
    5 kviste
  • timian, frisk kun blade
    3 kviste
  • fiskebouillon, terning (til 0,5 l) efter smag
    1 - 2
  • salt eller efter smag
    ¼ tsk

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Proteína 14.3 g
Calorías 1748 kJ / 418 kcal
Grasa 29.3 g
Carbohidratos 24.2 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo