Dispositivos y accesorios
Cremet torsk
Prep. 10min
Total 45min
6 portioner
Ingredientes
-
løg i kvarte200 g
-
olivenolie70 g
-
kartofler skåret i skiver (5 mm)600 g
-
vand100 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
torskefileter uden skind og ben, skåret i stykker (3 cm)500 - 600 g
-
sorte oliven90 g
-
mælk400 g
-
smør i tern65 g
-
hvedemel60 g
-
fiskebouillon, terning (til 0,5 l)1
-
muskatnød, stødt eller efter smag2 knivspidser
-
fløde, cirka 48 %200 g
-
rasp100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
23.4 g
Calorías
2591 kJ /
619 kcal
Grasa
40.8 g
Carbohidratos
39.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hvid fisk
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stegte nudler med rejer
Ninguna calificación
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Ninguna calificación
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Ninguna calificación
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Ninguna calificación
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Ninguna calificación
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Ninguna calificación
Havbras med krydderolie
Ninguna calificación
Laks med grøntsagssovs
Ninguna calificación
Burger af havtaske og laks
Ninguna calificación
Fiskeburger
Ninguna calificación
Laks med aromaer ved 50°C
Ninguna calificación