Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
TM6 TM5

Potato and Rosemary Flatbread (TM5)

4.6 (7 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder
  • 200 g water, plus extra to cover sliced potatoes
  • 70 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 1 Tbsp fresh rosemary leaves
  • 50 g olive oil
  • 350 g plain flour, plus extra for dusting
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ - 1 tsp coarse salt flakes, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2273 kJ / 543 kcal
Proteína
15 g
Carbohidratos
76 g
Grasa
19 g
Grasa saturada
5 g
Fibra
3.6 g
Sodio
776 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas