Dispositivos y accesorios
Potato and Rosemary Flatbread
Prep. 40min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
776 mg
Proteína
15 g
Calorías
2273 kJ /
543 kcal
Grasa
19 g
Fibra
3.6 g
Grasa saturada
5 g
Carbohidratos
76 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cutter
27 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Portuguese Bread (Pão de água)
2 h 45 min
Vegetarian Medallions
1 h 10 min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15 min
Vegan Pistachio Pastry Cream
1 h 45 min
Vegetarian Pizza (TM6)
No ratings
Mini Mushroom Galettes
1 h 45 min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1 h 15 min
Blueberry Yoghurt
13 h
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 h
Korean Fried Chicken
3 h 10 min
Festive Camembert Wreath
1 h 50 min
Festive camembert wreath
1 h 50 min