
Dispositivos y accesorios
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
Prep. 10min
Total 12h 55min
10 portions
Ingredientes
Carrot Powder
-
carrots peeled, reserving peel (approx. 3 carrots)230 g
Carrot Cake
-
unsalted butter for greasing
-
pecan nuts125 g
-
plain flour160 g
-
light brown sugar255 g
-
bicarbonate of soda5 g
-
ground cinnamon6 g
-
ground nutmeg3 g
-
fine sea salt3 g
-
golden syrup90 g
-
medium eggs (approx. 3 eggs)120 g
-
sunflower oil225 g
-
natural vanilla extract5 g
Finalisation
-
icing sugar190 g
-
unsalted butter diced80 g
-
cream cheese250 g
-
vanilla pod seeds only (see tip)½
-
fennel fronds for garnishing
-
pecan nut halves20
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
749.1 kcal /
3134.1 kJ
Proteína
6.8 g
Grasa
51.5 g
Carbohidratos
68.9 g
Fibra
3.1 g
Grasa saturada
13.4 g
Sodio
388.8 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Simon Rogan
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1h 15min
Curly Fries with Garlic Sauce
45min
Apple Buckle Cake (TM6)
2h
Raspberry Ripple Ice Cream
15h
Strawberry Layer Cake (TM5)
Ninguna calificación
Cinnamon Rice Pudding Cake
5h
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Fruit Ice Cream
5min
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40min
Walnut and Blueberry Bran Pancakes
1h
Orange Shortbread and Chai Ice Cream Sandwiches
9h 15min
Classic Banana Bread
1h 25min