Pumpkin and Quince Soup
TM6 TM5

Pumpkin and Quince Soup

4.0 ( 24 valoraciones )

Ingredientes

  • ½ bunch fresh parsley leaves only (10 g)
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh chilli deseeded
  • 1 lemon thin peelings of skin only
  • 80 g leeks white part only, cut in pieces (3 cm)
  • 80 g celery cut in pieces (3 cm)
  • 250 g quince peeled, deseeded and cut in pieces (3 cm)
  • 20 g dry sherry
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 500 g pumpkin peeled, seeds removed, cut in pieces (4 cm)
  • 750 g chicken stock
    o vegetable stock
  • 150 g single cream plus extra to serve
  • 1 pinch fine sea salt or to taste
  • 1 pinch ground black pepper or to taste
  • 1 pear finely sliced and tossed in lemon juice

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
21 kcal / 88 kJ
Proteína
0.5 g
Grasa
1.4 g
Carbohidratos
2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas