Versiones compatibles
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Roasted Cauliflower
- 550 g cauliflower, cut in florets
- 3 Tbsp olive oil
- ½ Tbsp ground turmeric
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
Chilli & Garlic Oil
- 2 fresh red chillies, halved
- 4 garlic cloves
- 1 tsp fine sea salt
- 125 g olive oil
Soup
- 180 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp fine sea salt
- 600 g water
- 3 Tbsp pumpkin seeds
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1587 kJ / 382 kcal
- Proteína
- 7 g
- Carbohidratos
- 11.8 g
- Grasa
- 31 g
Recetas alternativas
Broccoli and stilton soup
30min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Celeriac and Apple Soup
55min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Carrot and Coriander Soup
25min
Creamy Courgette Soup
25min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min