Versiones compatibles
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g olive oil
- 150 g leeks, cut in pieces
- 10 g fresh basil leaves
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 480 g tomatoes, medium, (approx. 4 tomatoes)
- 90 g tinned tuna in oil, drained
- 40 g feta cheese, diced (1 cm)
- 100 g onions, quartered
- 100 g cauliflower florets, cut in small pieces
- 100 g broccoli florets
- 100 g courgettes, cut in small pieces
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 tsp fine sea salt
- 800 g water
- 180 g long grain rice
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3481 kJ / 832 kcal
- Proteína
- 28 g
- Carbohidratos
- 87 g
- Grasa
- 41 g
En colecciones
Recetas alternativas
Cauliflower Cheese Soup
30min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Vegetable Soup
35min
Creamy Courgette Soup
25min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Carrot and Ginger Soup
5min
Broccoli and stilton soup
30min
Cream of Asparagus Soup
15min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Red Cabbage
1h
Cream of Vegetable Soup
15min