Dispositivos y accesorios
Eple- og bjørnebærpudding
Prep. 25min
Total 1h 15min
8 porsjoner
Ingredientes
-
smør, usaltet eller saltet pluss ekstra for smøring170 g
-
fløte, krem, 30-40% fett250 g
-
finkornet sukker220 g
-
egg, store (63-73 g)3
-
hvetemel300 g
-
kokeepler skrellet, uten kjerne og delt i skiver (1 cm)500 g
-
bjørnebær250 g
-
matfløte, ca 18% fett (opcional)200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
7.3 g
Calorías
2449 kJ /
585 kcal
Grasa
33 g
Carbohidratos
64.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eplebaserte favoritter
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Ninguna calificación
Havregrøt med yoghurt og bær
10min
Havregrøt med sjokolade og pære
20min
Mandel og kokoskjeks
Ninguna calificación
Bærsorbet med rødbeter
Ninguna calificación
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Ninguna calificación
Fersken i hvitvinsirup
Ninguna calificación
Kaffeknas med kokosnøtt
Ninguna calificación
Fruktgelé
Ninguna calificación
Mandel- og daddelbarer
2h 15min
Polske crêpes
Ninguna calificación
Sjokolade Frangelico® is
Ninguna calificación