Gulrot- og eplekake
TM6 TM5 TM31

Gulrot- og eplekake

5.0 ( 1 valoración )

Ingredientes

Gulrot- og eplekake

  • 300 g gulrot delt i biter
  • 200 g eple, søtt skrellet, uten kjerne, delt i kvarte
  • 150 g smør, usaltet i terninger, pluss ekstra for smøring
  • 100 g lyst brunt sukker
  • 100 g finkornet sukker
  • 3 egg, store (63-73 g)
  • 180 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ½ ts kanel, malt
  • ¾ ts muskatnøtt, malt

Kremost-glasur

  • 1 appelsin bare tynne skreller av skallet
  • 50 g finkornet sukker
  • 250 g kremost

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
488 kcal / 2043 kJ
Proteína
5.5 g
Grasa
29.9 g
Carbohidratos
49.2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo