Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
TM6 TM5

Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)

( Ninguna valoración )

Ingredientes

  • 150 g solsikke margarin til smøring
  • 80 g mandel, skåldet
  • 150 g dadler, uten stein
  • 300 g kokeeple skrellet, uten kjerne, delt i biter
  • 80 g glutenfri melblanding, hvit
  • 1 ts glutenfritt bakepulver
  • 1 ts kanel, malt
  • ¼ ts muskatnøtt, malt
  • 3 egg, medium
  • crème fraîche, min 30% fett til servering

Inf. nutricional
por 1 skive
Calorías
303.7 kcal / 1270.5 kJ
Proteína
6.4 g
Grasa
20 g
Carbohidratos
28.9 g
Fibra
4.3 g
Grasa saturada
3.5 g
Sodio
208.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo