Roasted Potato Salad
TM6 TM5

Roasted Potato Salad

5.0 (4 valoraciones )

Ingredientes

  • 1360 g baby red potatoes, quartered
  • 60 g vegetable oil
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • ¼ tsp black pepper, ground, plus 1 pinch
  • 115 g red onions
  • 85 g celery, in pieces (5 cm/2 in.)
  • 5 sprigs parsley, fresh, leaves only
  • 2 sprigs dill, fresh, leaves only, plus extra to garnish
  • 140 g plain yogurt
  • 60 g mayonnaise
  • 30 g pickle relish, dill
    o 30 g pickle relish, sweet
  • 15 g apple cider vinegar
  • 1 tsp Dijon mustard

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1059 kJ / 253 kcal
Proteína
4 g
Carbohidratos
31 g
Grasa
13 g
Grasa saturada
2 g
Fibra
3 g
Sodio
566 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas