Meatballs in Spanish sauce
TM5 TM6

Meatballs in Spanish sauce

4.0 (21 valoraciones )

Ingredientes

Meatballs

  • 200 g carrots, chopped
  • 2 garlic cloves
  • 1 - 2 sprigs parsley, fresh (only the leaves)
  • 50 g breadcrumbs
  • 2 eggs
  • 50 g milk
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch nutmeg, ground
  • 1 pinch cinnamon, ground
  • 1 pinch black pepper, ground
  • 500 g mixed minced meat, (250 g of beef and 250 g of pork)
  • 50 g pine nuts (opcional)
  • 20 g olive oil (to grease the tray)
  • flour (for batter)

Spanish sauce

  • 250 g onion, cut in quarters
  • 2 garlic cloves
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 tbsp tomato purée (opcional)
  • 100 g white wine
  • 300 g water
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch nutmeg, ground
  • 1 pinch pepper, ground
  • 1 tbsp beef extract
  • 1 pinch cloves, ground
  • 1 tbsp parsley, fresh, chopped

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2007 kJ / 480 kcal
Proteína
16.27 g
Carbohidratos
11.31 g
Grasa
40.82 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas