Versiones compatibles
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Rice pudding
- 1 lime, zested, no white pith and juiced (20 g)
- 60 g caster sugar
- 200 g Arborio rice
- 400 g canned coconut milk
- 380 - 400 g full cream milk
- 2 eggs
Caramelised pineapple
- 30 g butter
- ½ fresh pineapple (approx. 400 g), flesh only, core removed and cut into wedges (1-2 cm) or 440 g canned pineapple slices
- 2 tbsp pecans (optional)
- 3 tbsp dark brown sugar
- ½ tsp mixed spices
- 2 tbsp water
- 20 - 40 g shredded coconut, toasted
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2028 kJ / 483 kcal
- Proteína
- 9.1 g
- Carbohidratos
- 54 g
- Grasa
- 26 g
- Grasa saturada
- 17 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 93.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Apple and date cake
1h 30min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30 min
Fig and maple bourbon fizz
168h 20min
Stone fruit galettes
50 min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 min
Milk jellies with poached stone fruit
5h
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Layered Jaffa® slice
2h 30 min
Sago custard puddings
35 min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2h 40min
White chocolate and coconut rice pudding
35 min
Spiced carrot porridge
25 min