Versiones compatibles
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Jelly
- unsalted butter, for greasing
- 4 gold strength gelatine leaves
- 220 g water, plus extra chilled water for soaking gelatine
- 300 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
- 1 pinch salt
- 1 tsp rose water
- 4 drops natural red food colouring (optional)
Cake
- 130 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 1 whole nutmeg
- 80 g pistachios
- 100 g dark chocolate
- 400 g raw almonds
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 180 g brown sugar
- 1 pinch salt
- 2 eggs
- 250 g natural yoghurt, plus extra to serve
- 20 g icing sugar
- 20 g cornflour
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2854.9 kJ / 679.7 kcal
- Proteína
- 13 g
- Carbohidratos
- 60.5 g
- Grasa
- 43.9 g
- Grasa saturada
- 13.3 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 61.5 mg
Recetas alternativas
Gluten free fruit mince pies
1h 15min
Gluten free scones
30min
Custard
10min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Shortcrust pastry
5min
Steamed coconut custards
45min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Honey crème caramels
25h 55min
Samosa with fresh tomato chutney
2h
Crème brûlée
7h
Lemon delicious
1h 5min
Orange and almond cake
2h 20min