Beef tapenade crostini
TM5 TM31 TM6

Beef tapenade crostini

5.0 (3 valoraciones )

Ingredientes

Tapenade

  • 1 garlic clove
  • 1 tbsp pickled capers, rinsed
  • 100 g pitted Kalamata olives
  • 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
  • 20 g olive oil
  • 1 - 2 pinches ground black pepper

Beef tapenade

  • 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 500 g water

Assembly

  • 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
  • olive oil, for brushing
  • 50 g sour cream
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
  • micro herbs, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
397 kJ / 94.5 kcal
Proteína
5.8 g
Carbohidratos
7.3 g
Grasa
4.5 g
Grasa saturada
1.3 g
Fibra
1 g
Sodio
227.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas