Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Tapenade
- 1 garlic clove
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 100 g pitted Kalamata olives
- 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Beef tapenade
- 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
Assembly
- 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
- olive oil, for brushing
- 50 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 397 kJ / 94.5 kcal
- Proteína
- 5.8 g
- Carbohidratos
- 7.3 g
- Grasa
- 4.5 g
- Grasa saturada
- 1.3 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 227.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Leek and smoked salmon dip
55min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Parmesan gelato
4h 30min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20 min
Apricot liqueur
1h
Brie, speck and walnut risotto
25min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Olive and fennel grissini
25h 30min
Baked salmon cheesecake
26h 35 min