Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sun-dried tomato pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 160 g pine nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
Chicken involtini
- 70 g mozzarella cheese, cut into pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 eggs
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 70 g breadcrumbs
- 15 chicken tenderloins
- 30 fresh baby spinach leaves, stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 75 g)
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2703.4 kJ / 643.7 kcal
- Proteína
- 68 g
- Carbohidratos
- 22.4 g
- Grasa
- 30.4 g
- Grasa saturada
- 6.6 g
- Fibra
- 6 g
- Sodio
- 657.1 mg
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Chicken and warm potato salad
55min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Turkey taco salad bowl
15min