Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Meatballs
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, zest only, no white pith
- ½ tsp dried chilli flakes (optional)
- 2 tsp dried oregano
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g bread of choice, cut into pieces
- 4 slices prosciutto, cut into pieces
- ½ brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 500 g pork mince
- 1 egg
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- olive oil, for greasing
Tomato sauce
- 100 g tasty cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 50 - 80 g brown onion, cut into halves
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 800 g canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Herbed couscous
- 400 g couscous
- 400 g boiling water
- ½ lemon, juice only
- 1 tbsp salted butter
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2953.8 kJ / 703.3 kcal
- Proteína
- 41.3 g
- Carbohidratos
- 59.2 g
- Grasa
- 32.1 g
- Grasa saturada
- 13.1 g
- Fibra
- 6.2 g
- Sodio
- 1478.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Meatball subs
55 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Beef ragu
1h 25 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 min
Pastitsio
1h 30 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min