Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 brown onion, peeled and cut into halves
- 300 g leeks, white and light green parts only (approx. 2 leeks), cut into pieces
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 80 g plain flour
- 250 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 50 g pouring (whipping) cream
- 300 g frozen corn kernels
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 - 4 sheets puff pastry (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2677.7 kJ / 637.6 kcal
- Proteína
- 23.2 g
- Carbohidratos
- 60.7 g
- Grasa
- 32.2 g
- Grasa saturada
- 15.2 g
- Fibra
- 7.9 g
- Sodio
- 675.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Corned beef with mustard sauce
1h 30 min
Tuna mornay
45min
Apricot chicken risotto
30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Zucchini slice
45min
Aussie potato salad
1h 30 min
Pumpkin risotto with bacon
40min
ANZAC biscuits
40min
Shepherd's pie
55min
Lasagne bolognese
2h 30min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Classic meatloaf
1h 35min