
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 brown onion peeled and cut into halves
- 300 g leeks white and light green parts only (approx. 2 leeks), cut into pieces
- 50 g salted butter cut into pieces
- 80 g plain flour
- 250 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)
- 50 g pouring (whipping) cream
- 300 g frozen corn kernels
- salt to season
- ground black pepper to season
- 2 - 4 sheets puff pastry (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 637.6 kcal / 2677.7 kJ
- Proteína
- 23.2 g
- Grasa
- 32.2 g
- Carbohidratos
- 60.7 g
- Fibra
- 7.9 g
- Grasa saturada
- 15.2 g
- Sodio
- 675.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Zucchini slice
45min
Pumpkin risotto with bacon
40min
ANZAC biscuits
40min
Shepherd's pie
55min
Meatballs with tomato sauce
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Tuna mornay
45min
Apricot chicken risotto
30min
Buttermilk scones
35min