
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g meat pieces, sinew free cut into pieces, partially frozen
- 300 g mixed roots and vegetables (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g rock salt
- 120 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Inf. nutricional
- por 400 g
- Calorías
- 696.5 kcal / 2914.1 kJ
- Proteína
- 75.8 g
- Grasa
- 8.5 g
- Carbohidratos
- 56.9 g
- Fibra
- 19.6 g
- Grasa saturada
- 2.4 g
- Sodio
- 58486.4 mg
Recetas alternativas
Butter chicken
55min
Beef stroganoff
35min
Vegetable stock paste
30min
Chicken stock paste
45min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Taco seasoning
5min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Creamy coconut chicken curry
30min
Beef ragu
1h 25min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min