Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g water
- 130 g carrot, cut into pieces
- 60 g celeriac, cut into pieces
- 25 g celery leaves or fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 600 g chicken breast fillets, cut into strips (7 x 3 cm)
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g button mushrooms, cut into slices
- 30 g plain flour
- 60 g pouring (whipping) cream
- 30 g butter
- 1 tsp Worcestershire sauce (optional)
- 1 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1335.9 kJ / 318.1 kcal
- Proteína
- 36.2 g
- Carbohidratos
- 9 g
- Grasa
- 14.4 g
- Grasa saturada
- 8.4 g
- Fibra
- 2.9 g
- Sodio
- 618.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Chicken à la king
40 min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Beef Burgundy
1h 45 min
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Beef spezzatino
1h 45 min
Beef "Burgundy"
40 min