Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g water
- 130 g carrot, cut into pieces
- 60 g celeriac, cut into pieces
- 25 g celery leaves or fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 600 g chicken breast fillets, cut into strips (7 x 3 cm)
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g button mushrooms, cut into slices
- 30 g plain flour
- 60 g pouring (whipping) cream
- 30 g butter
- 1 tsp Worcestershire sauce (optional)
- 1 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1335.9 kJ / 318.1 kcal
- Proteína
- 36.2 g
- Carbohidratos
- 9 g
- Grasa
- 14.4 g
- Grasa saturada
- 8.4 g
- Fibra
- 2.9 g
- Sodio
- 618.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Pork fillet with mustard
35min
Beef Burgundy
1h 45min
Chicken velouté meal
40min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken cacciatore
50min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Beef "Burgundy"
40min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min