Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pesto
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp pine nuts
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only (approx. 20 g)
- 40 g olive oil
Chicken pasta
- 150 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 150 g leek, white and light green parts only, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 400 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 250 g dried risoni pasta
- 100 g frozen green peas, thawed
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2636 kJ / 627.5 kcal
- Proteína
- 32.3 g
- Carbohidratos
- 48.7 g
- Grasa
- 32.6 g
- Grasa saturada
- 7.5 g
- Fibra
- 6.6 g
- Sodio
- 452.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Beef stroganoff
35min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Chicken pesto pasta
30min
Apricot chicken risotto
30min
Beef ragu
1h 25min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Meatballs with tomato sauce
40min
One pot pasta with chorizo
35min
Chorizo and chicken pasta
50min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min