
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 150 g white wine
- 1 ½ tbsp Dijon mustard (gluten free)
- 1 ½ tbsp seeded wholegrain mustard (gluten free)
- 900 g skinless, boneless chicken thighs trimmed and cut into cubes (2-3 cm)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 140 g water
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt plus extra for seasoning
- 1 pinch ground black pepper plus extra for seasoning
- 2 potatoes (approx. 200 g), cut into thin slices (3 mm)
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices
- 1 tbsp sorghum flour
- 100 g frozen green peas
- 50 g zucchini peeled into ribbons
- 80 g sugar snap peas trimmed
- 1 bunch asparagus trimmed and cut into pieces
- 2 yellow squash (patty pan squash), cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 508 kcal / 2134 kJ
- Proteína
- 50.9 g
- Grasa
- 24 g
- Carbohidratos
- 20.3 g
- Fibra
- 4.8 g
- Grasa saturada
- 7.3 g
- Sodio
- 747.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken and cashews
55min
Easy satay chicken
40min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35min
Lasagne bolognese
2h 30min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken pesto pasta
30min
Tuna mornay
45min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Apricot chicken risotto
30min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min