
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 cm piece fresh ginger peeled (optional)
- 100 g brown onion
- 40 g olive oil
- 100 g carrot cut into pieces
- 120 g red capsicum deseeded and cut into pieces
- 500 g chicken thigh fillets cut into cubes (3 cm)
- 400 g canned apricot nectar
- 300 g water
- 1 ½ tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 300 g Arborio rice
- 80 g frozen green peas to taste
- 1 - 2 pinches salt to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 392.7 kcal / 1649.2 kJ
- Proteína
- 19.7 g
- Grasa
- 14.4 g
- Carbohidratos
- 44.3 g
- Fibra
- 3.5 g
- Grasa saturada
- 3.4 g
- Sodio
- 847.2 mg
Recetas alternativas
Zucchini slice
45min
Pumpkin risotto with bacon
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Chicken and cashews
55min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
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Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
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Creamy honey mustard chicken
1h
Creamy tomato and salami fettuccine
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Tuna mornay
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Chicken, leek and corn pie
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Beef ragu
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