
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh basil leaves only
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 40 g olive oil
- 6 - 8 chicken thigh fillets (depending on size)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 100 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp dark brown sugar (optional)
- 2 pinches salt to taste
- 2 pinches ground black pepper to taste
- 1 red capsicum (approx. 220 g), deseeded, cut into slices
- 100 g fresh mushrooms cut into slices
- 80 g pitted black olives (Kalamata or Spanish)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 538.2 kcal / 2260.3 kJ
- Proteína
- 23 g
- Grasa
- 32.7 g
- Carbohidratos
- 35 g
- Fibra
- 4.7 g
- Grasa saturada
- 8 g
- Sodio
- 1266.3 mg
Recetas alternativas
Beef Burgundy
1h 45min
Shepherd's pie
55min
Butter chicken
55min
Beef stroganoff
35min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Tomato basil chicken stew
35min
Lamb spezzatino
1h 45min
Pea and ham soup
2h 20min
Chicken and sweet corn soup
30min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Beef ragu
1h 25min