Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chicken
- 50 g frozen green peas
- 500 - 550 g chicken tenderloins
- 200 g bacon, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 3-4 cm)
- 100 g carrot, cut into quarters
- 100 g white cabbage, cut into pieces (approx. 3-4 cm)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into quarters
- 300 g jasmine rice
- 1100 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tip)
Sauce
- 20 g soy sauce
- 30 g brown sugar
- 1 garlic clove
- 2 - 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp sesame oil
- fried shallots, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1261.1 kJ / 300.3 kcal
- Proteína
- 26.9 g
- Carbohidratos
- 37.4 g
- Grasa
- 4.1 g
- Grasa saturada
- 1.2 g
- Fibra
- 2.2 g
- Sodio
- 778.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken Caesar pasta salad
55min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Chicken pesto pasta
30min
Apricot chicken risotto
30min
Aussie potato salad
1h 30min
Meatballs with tomato sauce
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Pull-apart sunshine bread
40min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Zucchini, ham and corn bites
40min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min