Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Meatballs
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 rindless bacon rashers (approx. 100 g), cut into pieces (1 cm)
- 40 g day old bread, crusts removed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 500 g beef mince
- 1 tsp dried Italian herbs
- 1 tsp ground sweet paprika
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Red pepper sauce
- 20 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g sultanas (see Tips)
- 100 g ripe tomatoes, cut into quarters
- 2 - 4 tsp Chicken stock paste, to taste (see Tips)
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 250 g roasted whole red pepper strips
- 100 g water
- 4 pita breads, warmed, to serve (see Tips)
- crispy fried onions, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2119.4 kJ / 504.6 kcal
- Proteína
- 42.4 g
- Carbohidratos
- 41.3 g
- Grasa
- 17 g
- Grasa saturada
- 5.4 g
- Fibra
- 8.3 g
- Sodio
- 1186.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken and spinach enchiladas
40min
Pastitsio
1h 30min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Beef ragu
1h 25min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Spiced lamb pie
40min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min