Dispositivos y accesorios
Mini pad Thai frittatas
Prep. 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil spray for greasing
-
vermicelli noodles50 g
-
water for steaming
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (2 cm)300 g
-
medium raw prawns peeled, cleaned and cut into thirds12
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices3
-
fresh coriander leaves and stalks roughly chopped20 sprigs
-
palm sugar (2 cm)1 cube
-
eggs5
-
fish sauce2 tbsp
-
lime juice1 tbsp
-
salt (optional)⅛ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
oil20 g
-
sweet chilli sauce to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1174.5 mg
Proteína
24.4 g
Calorías
1132.4 kJ /
269.6 kcal
Grasa
13.8 g
Fibra
0.8 g
Grasa saturada
3 g
Carbohidratos
12 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simply Delicious
88 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Prawn and chicken laksa
40min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Family chicken galette
1h 55min
Asian cucumber salad
10min
Miso chicken and rice
1h 30min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Creamy coconut chicken curry
30min
Curry laksa
45min
Pork san choy bau
25min
Asian-style pork noodles
1h
Nasi goreng
40min