Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza dough
- 250 g spelt flour
- 250 g plain flour
- 280 g warm water
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 ¼ tsp salt
- 1 pinch white sugar
Roast beef and mushroom topping
- 1 garlic clove
- 300 g sour cream
- 1 ¼ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 350 g roast beef, cut into thin strips (approx. 2 x 5 cm)
- 30 g whiskey
- 25 g honey
- 2 tsp sweet paprika
- ½ tsp hot paprika
- 250 g fresh brown mushrooms, cut into slices
- 1 tbsp olive oil
- 1 ½ tsp dried thyme
- ¾ tsp grated lemon zest, no white pith
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into very thin slices
- 50 g Parmesan cheese, shaved
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2219 kJ / 528.3 kcal
- Proteína
- 24.8 g
- Carbohidratos
- 45.3 g
- Grasa
- 26.6 g
- Grasa saturada
- 12.5 g
- Fibra
- 4.8 g
- Sodio
- 466.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Not quite nasi goreng
45min
Baked pumpkin and beef stew
3h
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Pizza Margherita
2h 10min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Pearl rice meatballs
2h
Chicken and warm potato salad
55min
Stuffed zucchini
1h 5min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Mushroom croustade
1h 35min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min