Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza dough
- 250 g spelt flour
- 250 g plain flour
- 280 g warm water
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 ¼ tsp salt
- 1 pinch white sugar
Roast beef and mushroom topping
- 1 garlic clove
- 300 g sour cream
- 1 ¼ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 350 g roast beef, cut into thin strips (approx. 2 x 5 cm)
- 30 g whiskey
- 25 g honey
- 2 tsp sweet paprika
- ½ tsp hot paprika
- 250 g fresh brown mushrooms, cut into slices
- 1 tbsp olive oil
- 1 ½ tsp dried thyme
- ¾ tsp grated lemon zest, no white pith
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into very thin slices
- 50 g Parmesan cheese, shaved
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2219 kJ / 528.3 kcal
- Proteína
- 24.8 g
- Carbohidratos
- 45.3 g
- Grasa
- 26.6 g
- Grasa saturada
- 12.5 g
- Fibra
- 4.8 g
- Sodio
- 466.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Veal involtini
35 min
Beef "Burgundy"
40 min
Lamb stew with couscous
2h 10min
Kimchi chicken
35 min
Chicken pad thai
55 min
Korean beef bowl
1h 10 min
Sunday lamb roast
1h 55min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5 min
Baked pumpkin and beef stew
3h
Simple pizza
1h 30 min
Asian nachos
40 min