Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 8 pieces veal scallopini (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g fresh mozzarella, cut into 8 sticks (approx. 1 x 5 cm)
- 8 slices pancetta
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 20 g olive oil
- 50 g sun-dried tomato pesto (see Tips)
- 500 g tomato passata
- 2 bunches asparagus, trimmed
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3187.5 kJ / 758.9 kcal
- Proteína
- 112.9 g
- Carbohidratos
- 8.8 g
- Grasa
- 29.2 g
- Grasa saturada
- 2.6 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sodio
- 295.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Beef Burgundy
1h 45 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min