Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g olive oil
- 600 g beef fillet steak, cut into strips (1 cm x 4 cm)
- 2 pinch ground black pepper
- 1 tsp salt
- 100 g brown onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 250 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 30 g water
- 10 g gluten free cornflour
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp English mustard or other strong mustard e.g. Dijon
- 200 g cream
- 50 g pickled gherkins, cut into strips (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2137.6 kJ / 509 kcal
- Proteína
- 36.4 g
- Carbohidratos
- 8.2 g
- Grasa
- 36.5 g
- Grasa saturada
- 16.3 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 984 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken with capsicum
45min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Mashed potatoes for two
30 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Beef and beer pie
1h 40min
Beef and mushroom hot pot
2h
Shepherd's pie
55min
Stir-fry beef bowl
35 min
Chicken chasseur
1h 50min
Mushroom sauce
20min