Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 700 - 800 g stewing beef (gravy beef or chuck steak), cut into cubes (4-5 cm)
- 40 g plain flour
- 2 garlic cloves
- 2 celery stalks, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp oil, plus extra for brushing
- 1 brown onion, cut into eighths
- 100 g bacon, cut into pieces (2 cm)
- 2 carrots (approx. 250 g), cut into rounds (1 cm)
- 100 g red wine
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 200 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 350 g potatoes, peeled and cut into thin slices (5 mm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1509.8 kJ / 359.5 kcal
- Proteína
- 35.8 g
- Carbohidratos
- 16.6 g
- Grasa
- 15.6 g
- Grasa saturada
- 4.7 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sodio
- 584.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef "Burgundy"
40min
Chicken chasseur
1h 50min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Irish stew
1h 30min
Beef Burgundy
1h 45min
Shepherd's pie
55min
Lamb spezzatino
1h 45min
Guinness beef pies
2h 15min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Lamb's fry with bacon
1h 20 min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Irish lamb stew
6h 20min