Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 30 g olive oil
- 150 g bacon, cut into small pieces (5 mm)
- 150 g leek, white part only, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g water
- 80 g white wine
- 900 g lamb neck fillet (see Tips)
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 dried bay leaves
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g pearl barley
- 200 g carrots, cut into rounds (approx. 1.5 cm)
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2427.9 kJ / 578.1 kcal
- Proteína
- 55 g
- Carbohidratos
- 20.5 g
- Grasa
- 29.4 g
- Grasa saturada
- 9.3 g
- Fibra
- 6.9 g
- Sodio
- 1099.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef and mushroom stroganoff
40min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Beef ragu
1h 25 min
Lamb and quinoa stew
1h
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken chasseur
1h 50min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Irish stew
1h 30min
Chicken with capsicum
45min